Middag
FÖRRÄTTER & SMÅGOTT
med krämig äggröra, vår egen dirty mayo och grillad citron
RÄKAN 175
vår klassiker i förrättsformat: handskalade räkor på rostat surdegsbröd,
med krämig äggröra, vår egen dirty mayo och grillad citron
SKAGEN 175
med handskalade räkor, rock 'n roll mayo och regnbågsrom
LAXEN 175
lättgravad laxtartar med koreansk gurksallad
LÅRET 175
bresaola med cheddarcrème, picklat päron, rostade pinjenötter, nystött svartpeppar och olivolja från Theorema
MUSSLAN 175
parmesangratinerade Bohusmusslor med aioli och surdegsbröd
HUVUDRÄTTER
ratatouille och Rosenbergs rostade pepparsås
L'ENTRECÔTE 345
nattbakad entrecote med rostad potatis, svartrotspuré,
ratatouille och Rosenbergs rostade pepparsås
FINA FISKEN 285
med ugnsbakad potatis, citronrostad säsongssallad och örtig vitvinssås
MOULES MARINIERES 295
med persiljegrädde, surdegsbröd och aioli
RÖDTUNGAN 315
rödtungefilé med svartrotspuré, rostad potatis, misobakad spetskål och brynt citronette
BLOMKÅLEN 265
blomkålsstek med rostad potatis, sojastekt rotselleri och ratatouille
MAGASINETS RÄKMACKA 295
ett kvarts kilo handskalade räkor på rostat surdegsbröd, med krämig äggröra, vår egen dirty mayo och grillad citron
SKAGENMACKAN 285
med handskalade räkor, rock 'n roll mayo och regnbågsrom
DESSERTER
CHOKLAD 150
belgisk chokladtårta med färsk grädde
BJÖRNBÄR 150
parfait med björnbärssirap, limecurd, havrecrunch och rostad vit choklad
OLIV 125
vaniljglass med smul på rostad mandel & svartpeppar, samt citronolivolja från Theorema